29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Procurorul Ruscu Ecaterina Cocuţa, reînvestită la conducerea DIICOT Teleorman pentru o perioadă de 3 ani

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât reînvestirea în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Teleorman, din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a doamnei procuror RUSCU ECATERINA-COCUŢA, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20.01.2021. Decizia a fost luată în unanimitate de voturi, în şedinţa CSM din data de 19 ianuarie a.c.
Anul trecut, în luna august, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a înaintat CSM propunerea privind delegarea procurorului Ruscu Ecaterina, în funcţia de procuror şef la Biroul Teritorial Teleorman. Anterior, în data de 7 septembrie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii hotărâse numirea în funcţia de procuror-şef al Biroului Teritorial Teleorman din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Ecaterina Cocuţa Ruscu, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 8 septembrie 2017. Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, Ruscu Ecaterina Cocuţa are o vechime în magistratură de 22 de ani, dintre care aproximativ 19 ani, în funcţia de procuror.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare