31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Primarul Simion Nedea, ales preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Simion Nedea, primarul comunei Vităneşti, este noul preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Teleorman, în urma votului exprimat de către edilii şefi, în cadrul Adunării Generale. Până anul trecut, funcţia a fost deţinută de Benone Rababoc. În 2020, acesta a pierdut alegerile locale din comuna Talpa şi, implicit, funcţia de preşedinte al ACoR.
La eveniment au participat Emil Drăghici, preşedintele ACoR România şi reprezentanţi ai filialelor din judeţele învecinate, este vorba despre Gheorghe Cărăpăceanu – filiala Giurgiu, Gheorghe Stancu- filiala Argeş, Teodora Angelescu – filiala Dîmboviţa şi Ilie Citez – filiala Olt.
În anul 2004, Simion Nedea a candidat la funcţia de primar al comunei Vităneşti, iar la fiecare alegeri, indiferent că au fost locale, parlamentare sau prezidenţiale, a obţinut cu un scor zdrobitor. Este unul dintre cei mai apreciaţi edili şefi din Teleorman, cu un cuvânt greu atunci când a fost vorba despre luare unor decizii importante. Anul trecut, Simion Nedea s-a înscris în PNL, după 16 ani, în care a activat ca membru al PSD.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare