Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Primarul Nicolae Bădănoiu, ”groparul” PSD-ului în Videle. 5 din cei 9 președinți de zonă au plecat la ALDE - Informatia de Teleorman
28.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Primarul Nicolae Bădănoiu, ”groparul” PSD-ului în Videle. 5 din cei 9 președinți de zonă au plecat la ALDE

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Organizația orășenească PSD Videle stă pe un butoi de pulbere. Oameni cu ştate vechi în partid sau simpli membri și-au depus demisiile și s-au înscris în ALDE. Din cei 9 președinți de zonă, 5 au plecat către partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. La fel au procedat și 2 consilieri locali și mai mulți membri din conducerea Biroului Orășenesc. Însă, cea mai dură lovitură a venit din partea lui Valentin Popescu, fost președinte între 2010-2013, adică taman în perioada în care anonimul Nicolae Bădănoiu câștiga primăria Videle. Domnia sa a decis să se înscrie în ALDE și, conform unor surse, câteva sute de social-democrați îl vor urma.
Motivul este unul simplu: faptul că nu a colaborat cu membrii organizației, nici măcar cu aleșii locali, dar și comportamentul josnic și caracterul meschin al primarului Nicolae Bădănoiu care, în prezent, ocupă și funcția de președinte interimar al PSD Videle. Pentru că, spun oamenii, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, a făcut doar ce l-a tăiat capul și a adoptat politica de a-i pune la zid pe cei care nu-i pupau mâinile. Cu alte cuvinte, adopta tehnici deviaționiste și îi considera pe oameni sclavi pe moșia lui!
„Nemulțumirile vin încă din perioada anului 2012. Niciodată nu a ținut cont de părerile echipei. Una discutam, alta se întâmpla. Până și deputatul Boboc, fost responsabil de zonă, spunea că Bădănoiu este greu de înțeles, că este aproape imposibil de integrat în echipă. Singura persoană ce a încercat să limpezească apele tulburi a fost doamna europarlamentar Viorica Dăncilă, domnia sa fiind de părere că, mai devreme sau mai târziu, va exista o reconciliere între noi”, a declarat fostul președinte Valentin Popescu.
Dictatura lu Bădănoiu în fruntea administrației locale a mers dincolo de orice limită a bunului simț și a încălcat orice normă de conviețuire socială. Propaga mitul amenințării față de orice persoană ce își permitea să-l contrazică.
„Nu puține au fost cazurile în care amenința că ne va da afară soțiile, rudele sau copiii din instituțiile subordonate Primăriei. Se citea pe fața lui intenția de a face rău celor care, cu probe indubitabile, îndrăzneau să-l aducă pe drumul cel bun”, a mai declarat consilierul local Popescu.
Concluzia este una tragică și destul de dureroasă, mai ales când vine de la un om care, timp de 16 ani, a activat în rândurile Partidului Social Democrat.
„Nici Lucian Militru, fostul primar, în cele 3 mandate nu a reușit să ne dezbine, în ciuda șicanelor exercitate asupra noastră. Bădănoiu, în numai 4 ani, a obținut un „succes răsunător”, în sensul că a distrus întreaga Organizație Orășenească PSD”, a afirmat, revoltat, Valentin Popescu.

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Gaze naturale, în zeci de comune din Teleorman. Ordinul privind aprobarea listei localităților și sumele alocate a fost semnat

Veste bună pentru cetățenii din Teleorman. Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele...

Articole similare