15 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 4, 2022

Primăriile din Nenciuleşti, Buzescu şi Zimnicea, contracte pentru dotarea unităţilor de învăţământ cu echipamente de protecţie

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), a asigurat, în luna februarie 2022, semnarea a 160 contracte de finanţare cu o valoare totală de aproximativ 650 milioane lei. Proiectele finanţate vizează cu precădere măsuri de sprijin pentru combaterea pandemiei în şcoli şi spitale, dar şi îmbunătăţirea eficienţei energetice sau dezvoltarea infrastructurii de apă şi canalizare.

Cristian Roman, secretar de stat: „Prin intermediul POIM se asigură finanţarea a peste 1.000 de proiecte, importante pentru oameni, beneficiari, dar şi pentru economie. Concomitent cu semnarea celor 160 contracte de finanţare, în luna februarie am finalizat implementarea a încă patru proiecte POIM, în valoare cumulată de 100 milioane lei. Vă reamintesc faptul că în acest an obiectivul nostru este să atragem cel puţin 1,8 miliarde euro prin POIM, după ce anul trecut am atras fonduri în valoare de 1,5 miliarde euro.”

Potrivit documentului, oraşul Zimnicea va primi 1.058.940 de lei pentru achiziţia de echipamente de protecţie, comuna Nenciuleşti a semnat un contract în valoare de 789.574 de lei, suma fiind destinată dotării unităţilor de învăţământ din localitate cu echipamente de protecţie şi dispozitive medicale iar 716.640 lei vor ajunge la primăria din Buzescu pentru dotarea şcolilor şi grădiniţelor cu echipamente de protecţie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În Teleorman, monitorizarea electronică în cazul ordinelor de protecţie va fi operaţională din anul 2024

Potrivit unui comunicat al IGPR, în perioada octombrie 2022-decembrie 2025, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de...

Articole similare