19.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Opt pompieri din Teleorman, cu o tabără mobilă, bucătărie rulantă şi un generator de iluminat, vor ajunge la graniţa cu Ucraina

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Peste 200 de pompieri salvatori intervin în sprijinul echipajelor operative din cele 8 judeţe aflate la graniţa cu Ucraina, respectiv cu Republica Moldova, şi acţionează pentru buna gestionare a situaţiei generate de contextul actual. Pentru acoperirea eficientă a misiunilor din teren generate de dinamica fluxului de cetăţeni sosiţi în România din zona de conflict, inspectorul general al IGSU, general-locotenent Dan-Paul Iamandi, a dispus trimiterea taberelor mobile aflate în rezerva operativă a 15 inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă, în sprijinul resurselor deja existente în zonele de graniţă.

Potrivit ISU Teleorman, opt pompieri din judeţ cu patru camioane vor ajunge la graniţa cu Ucraina. Ulterior, în zona de frontieră vor rămâne doar doi pompieri. Autospecialele vor transporta o tabără mobilă, o bucătărie rulanţă şi un generator de iluminat.

În continuare, echipajele IGSU vor asigura suportul necesar pentru buna gestionare a acestei situaţii, prin punerea la dispoziţie a întregului personal şi a mijloacelor tehnice necesare, conform competenţelor, ori de câte ori va fi necesar. Completul poate asigura condiţii de cazare şi hrănire pentru 201 persoane, fiecare tabără fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare şi de iluminat, saci de dormit, europubele şi plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum şi o bucătărie rulantă. IGSU are în dotare 39 tabere mobile pentru sinistraţi, cu o capacitate de 201 locuri/tabără. La nevoie acestea pot fi dislocate din alte judeţe către zonele care necesită suplimentarea unor astfel de unităţi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 septembrie

Vineri,23 Septembrie 12:20 Paws of Fury: The Legend of Hank - Acţiune, Animaţie, Comedie, Familie, Normal, AG 13:00 The Elfkins -...

Articole similare