34.8 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 30, 2022

Primăriile din Bragadiru şi Izvoarele se digitalizează 100%. Cetăţenii pot depune cereri printr-un simplu “click”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Gata cu statul la cozi pentru depunerea unor cereri sau eliberarea actelor necesare. Cel puţin aşa promit reprezentanţii primăriilor din comunele Bragadiru şi Izvoarele, care implementează un serviciu 100% on line, în relaţia cu cetăţenii. Doar printr-un simplu “click”, din faţa calculaorului, oamenii pot afla informaţii utile sau stadiul în care se află cererile lor. Potrivit unor mesaje postate pe pagina de socializare, unităţile administrativ teritoriale pun la dispoziţia cetăţenilor noi servicii online pentru a eficientiza şi simplifica interacţiunea dintre cetăţean şi autoritatea publică locală.  Este vorba despre 4 noi secţiuni: Verificare solicitări, Sesizări, Formulare online, Monitorul Oficial Local.

Noile aplicaţii online, disponibile prin portalul e-Guvernare Regista, pot fi accesate din https://izvoareletr.regista.ro/ şi https://bragadirutr.regista.ro/ şi oferă următoarele facilităţi: Depuneri cereri online pentru diverse soliciatări, Depuneri sesizări pe harta digitală a comunei Izvoarele, Verificare în timp real a stadiului solicitărilor (depuse după data de 13.04.2021) şi Consultare documente de interes public în cadrul secţiunii Monitorul Oficial Local

Portalul public e-Guvernare este sincronizat cu aplicaţia de management al documentelor Regista, facilitănd procesarea cererilor si uşurând procesul de depunere.

Astfel, cele două instituţii îşi respectă angajamentul faţă de cetăţeni şi continuă procesul de digitalizare pentru a oferi cetăţenilor soluţii eficiente de comunicare şi interacţiune cu administraţia publică locală!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare