25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

Premieră online: Rețeaua Cubaneză/Wasp Network cu Gael García Bernal și Penélope Cruz

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Producția Rețeaua Cubaneză/Wasp Network va fi disponibilă pe platforma de streaming online Happy Cinema începând de vineri, 16 aprilie 2021. Catalogul https://play.happycinema.ro/ cuprinde producții variate care pot fi vizionate de acasă ușor, la o calitate excelentă, în mod legal.

Rețeaua Cubaneză/Wasp Network este un thriller politic captivant și elegant, ce aduce în prim plan o adevărată galerie de escroci cubanezi și exilați cubano-americani, care s-au angajat într-o bătălie complexă și profund nuanțată de ideologii concurente și loialități schimbătoare.

René González (Edgar Ramírez) este un pilot cubanez care își lasă soția și fiica tânără în urmă în țara insulară comunistă pentru a se îndrepta spre Statele Unite și pentru a începe o nouă viață, plină de libertate, la începutul anilor 1990. Dar René nu este tânărul care pare să fie.  El se alătură unui grup de exilați cubanezi din Florida de Sud, cunoscut sub numele de Wasp Network – condus de agentul sub acoperire Manuel Viramontez alias Gerardo Hernandez (Gael García Bernal) și devine parte a unei rețele de spioni pro-Castro însărcinate cu observarea și infiltrarea în grupuri teroriste cubano-americane care intenționează să atace republica socialistă.

Filmul este bazat pe povestea adevărată a celor Cinci Cubanezi – ofițeri de informații, inclusiv González, care au fost arestați în Florida în septembrie 1998 și ulterior condamnați pentru spionaj și alte activități ilegale.

Inspirat de cartea lui Fernando Morais, The Last Soldiers of the Cold War, scenaristul și regizorul Olivier Assayas (cunoscut pentru Carlos, Personal Shopper) reunește o distribuție de excepție, inclusiv Penélope Cruz, Wagner Moura, Ana de Armas și Leonardo Sbaraglia, pentru un joc de spionaj exploziv. Urmăriți trailerul aici:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare