26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Primăria Ştorobăneasa a primit circa 500.000 de lei pentru plata unor lucrări aflate în desfăşurare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 48.176.231,04 lei, în vederea decontării facturilor pentru 69 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 11.769.370,13 de lei pentru 13 obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 36.406.860,91 de lei pentru 56 de proiecte. Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora sunt publice şi pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secţiunea Programe de Finanţare/Programe naţionale finanţate din bugetul de stat/Programul Naţional de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiţii, iar transferurile lunare sunt publicate în secţiunea Plăţi.

Potrivit comunicatului de presă, din suma totală 512.013 lei vor ajunge în conturile primăriei Ştorobăneasa. Bani vor fi folosiţi pentru plata unor lucrări aflate în derulare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare