10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

DAJ Teleorman: Ministerul Agriculturii continuă programul de susţinere a producţiei de legume în extrasezon

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

MADR continuă programul de susţinere a producţiei de legume în spaţii protejate pentru perioada de extrasezon (toamnă-iarnă 2023-2024). Programul de ajutor de minimis 2023-2024, se acorda producatorilor agricoli care infiinteaza culturi în spaţii protejate, după cum urmează: tomate, ardei gras şi/sau lung şi/sau gogoşar, castraveţi, fasole păstăi, salată, spanac şi ceapă verde.
Beneficiarii pot solicita ajutorul de minimis la DAJ în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri. Sprijinul financiar de ajutor de minimis este de maximum 1.000 euro inclusiv/1.000mp/beneficiar.
Valorificarea producţiei se va face în perioada 1 noiembrie 2023-31 ianuarie 2024, iar plăţile se vor efectua după data de 26 februarie 2024.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare