Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Primăria Crângu caută administrator public - Informatia de Teleorman
27.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Primăria Crângu caută administrator public

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria comunei Crângu scoate la concurs postul de administrator public. Data limită pentru depunerea dosarelor este 3 august iar în penultima zi din lună va avea loc proba scrisă, interviul fiind programat pentru data de 5 septembrie 2016.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să îndeplinească unele condiții, printre care să fie absolvent de studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă, să aibă cunoştinţe de operare pe calculator nivel avansat și aptitudini legate de organizare şi coordonare, de analiză şi sinteză, control şi depistarea deficienţelor, rezolvarea eficientă a problemelor, capacitate de observaţie, capacitate de relaţionare cu superiorii, colegii, subordonaţii şi publicul în general, capacitate de gestionare a resurselor alocate.

Mai trebuie precizat faptul că postul de administrator public al comunei Crângu a rămas vacant în urma câștigării funcției de primar de către Minel Siteavu.

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare