20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Preşedintele PNL, Eugen Pîrvulescu, înfige cuţitul în inima PSD! 5 primari social-democraţi se vor alătura liberalilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mai mulţi primari din Teleorman, actuali membri PSD, şi-au exprimat dorinţa de a candida pe listele PNL la alegerile locale din vara acestui an.Înţelegerea a fost perfectată duminică seara, într-un local din apropierea municipiul Alexandria, eveniment la care aceștia au participat. Din partea liberalilor au fost prezenţi preşedintele Eugen Pîrvulescu, dar şi fostul lider PDL, Teodor Niţulescu. Unul dintre cei5 primari PSD a spus, răspicat, că va candida pe listele PNL: „A venit timpul să-i întoarc favorul domnului prefect”, referindu-se, aici, la Teodor Niţulescu, cel care l-a luat de mână, la propiu, şi l-a numit candidat în urmă cu mulţi ani.
La întâlnire au participat şi primari foşti liberali, afiliați la PSD prin ordonanţa lui Dragnea. Ei au afirmat că „sunt total dezamagiţi şi regretă pasul făcut”.
„Ne-au dus de nas ca pe niște copii. Ne-au promis bani pentru localitate. Ne-au dat iluzii şi câţiva firfirei ce nu au ajuns nici pentru studiile de fezabilitate. Fiecare om greşeşte în viaţă. Important, să ai puterea să recunoşti. Eu fac parte din această categorie” a precizat dezamăgit un edil şef.
„Singura rugăminte a primarilor care doresc să vină alături de noi a fost să nu facem public numele lor. Motivul, le este teamă ca partidul-stat să nu trimită controale, forţâindu-i, astfel, să renunţe. Însă lucrurile astea se vor rezolva până în toamnă, atunci când, în mod sigur, PNL va ajunge la guvernare. PNL este deschis negocierilor cu orice primar din judeţ, indiferent de vechimea lui în PSD” a declarat un lider important al liberalilor teleormăneni.
Conform unor surse liberale, numele celor care au decis să candideze pe listele PNL va fi făcut public la sfârşitul lunii februarie, într-o conferinţă de presă, eveniment la care sunt aşteptaţi şi lideri importanţi de la Centru, inclusiv copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare