20.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Preşedintele Eugen Pîrvulescu dă lovitura la Zâmbreasca. Liberalii au desemnat viceprimar

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Negocierile pentru formarea majorităţiilor în consiliile locale sunt în toi. Liberalii, prin vocea preşedintelui Eugen Pîrvulescu, au declarat că în mai multe localităţi câştigate de PSD vor forma alianţe, cu scopul de a numi viceprimari. Se negociază ”la sânge” iar rezultatele nu întârzie să apară. Informaţiile de ultimă oră arată că, la Zâmbreasca, PNL a format o majoritate alături de UNPR şi PMP. În consecinţă, vor numi viceprimarul, în persoana liberalului Gheorghe Preda.
Surse din interiorul partidului au declarat că PSD-ul va primi şi alte lovituri în plexul politic, fapt ce va duce la slăbirea partidului în judeţ. Cu alte cuvinte, social democraţii pierd teren şi digeră din ce în ce mai greu eşecul.
Contactat telefonic, liderul judeţean a spus că ”tratează intens cu partenerii politici, în speţă UNPR şi PMP, chiar şi cu Alde pentru formarea de alte majorităţi”.
Întrebat la ce să ne aşteptăm în următoarea perioadă, Eugen Pîrvulescu a precizat: ”o să aveţi breaking news în fiecare zi!”

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare