24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Poliţiştii teleormăneni au aplicat 33 de sancţiuni în ultimele 24 de ore. 3 permise de conducere au fost reţinute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18705 lei, au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. Dintre acestea, 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1 sancțiune pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru lumini, 3 sancțiuni pentru defecțiuni tehnice și 4 sancțiuni pentru alte abateri.

Exemplificăm: La data de 20 aprilie a.c., ora 14.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede- Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Vedea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612 A, în municipiul Roșiori de Vede, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare