2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Poliţiştii teleormăneni au aplicat 134 de sancţiuni în ultimele 24 de ore. 11 permise de conducere au fost reţinute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele 48 de ore, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 49.095 lei, au reţinut 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au retras 7 certificate de înmatriculare. Dintre acestea, 10 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranţă.
Exemplificăm: La data de 21 august a.c., orele 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele, au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, deşi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul drugtest, rezultând faptul că aceasta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive ”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent .

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare