29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Polițiști teleormăneni, în misiune pe litoralul bulgăresc

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii români au terminat cu succes misiunea desfășurată în patru stațiuni turistice din Bulgaria. Timp de o lună, aceștia au acordat sprijin și au consiliat peste 2.300 de români care au ales să-și petreacă vacanța pe litoralul Bulgariei.

De asemenea, acțiuni ale polițiștilor români și maghiari se desfășoară pentru prevenirea faptelor ilegale specifice sezonului, atât în România, cât și în Ungaria.

La data de 31 iulie a.c., prima serie de 8 polițiști români și-a încheiat misiunea desfășurată în Bulgaria, unde s-a acționat alături de polițiștii din această țară, în stațiunile turistice Albena, Nisipurile de Aur, Balcic și Nessebar.

Misiunile în aceste stațiuni se desfășoară în două serii a câte 8 polițiști, în perioada 1 — 31 iulie, fiind continuată în perioadă 1 — 31 august, în fiecare dintre cele patru stațiuni acționând câte doi polițiști români.

La data de 31 iulie a.c., în cadrul acestei misiuni, s-a realizat schimbul de serie, urmând ca, până la 31 august 2016, să acționeze polițiști din Giurgiu, Dolj, Teleorman, Sibiu și Hunedoara.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare