Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
PNL Teleorman, scor de excepție la alegerile locale: locul 20 pe țară - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

PNL Teleorman, scor de excepție la alegerile locale: locul 20 pe țară

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În fieful PSD, liberalii teleormăneni au obținut un scor la care prea puțini se așteptau. ”Până și noi am rămas surpinși de rezultatul pozitiv pe care PNL l-a luat în județ”, a declarat un parlamentar social democrat.

După centralizarea rezultatelor pe județe, inclusiv municipiul București, PNL Teleorman se situează în prima jumătate a clasamentului, mai precis pe locul 20. Cu 28 de primării câștigate, liberalii fac strategia pentru formarea majorităților în mai multe consilii locale, altele decât cele PNL.

Conform declarației președintelui Eugen Pîrvulescu, după o primă analiză, liberalii pot face cărțile pentru funcțiile de viceprimari în foarte multe comune câștigate de PSD. Liderul județean nu a dorit să nominalizeze primăriile unde vor avea viceprimari.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare