8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

PNL Teleorman, scor de excepție la alegerile locale: locul 20 pe țară

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În fieful PSD, liberalii teleormăneni au obținut un scor la care prea puțini se așteptau. ”Până și noi am rămas surpinși de rezultatul pozitiv pe care PNL l-a luat în județ”, a declarat un parlamentar social democrat.

După centralizarea rezultatelor pe județe, inclusiv municipiul București, PNL Teleorman se situează în prima jumătate a clasamentului, mai precis pe locul 20. Cu 28 de primării câștigate, liberalii fac strategia pentru formarea majorităților în mai multe consilii locale, altele decât cele PNL.

Conform declarației președintelui Eugen Pîrvulescu, după o primă analiză, liberalii pot face cărțile pentru funcțiile de viceprimari în foarte multe comune câștigate de PSD. Liderul județean nu a dorit să nominalizeze primăriile unde vor avea viceprimari.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare