2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

PNL Teleorman. Comunicat de presă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Datorită încrederii pe care ne-aţi acordat-o prin vot, am reuşit, împreună, să obţinem un mandat de senator şi două mandate de deputaţi.
Vă mulţumim, dragi teleormăneni, pentru votul acordat duminică, la alegerile parlamentare, asigurându-vă, totodată, că vom continua să susţinem proiectele de dezvoltare a judeţului Teleorman, în perspectiva aplicării programului de guvernare al PNL pentru următorii patru ani.
Faptul că teleormănenii au înţeles importanţa acestui scrutin, se reflectă şi în clasarea pe locul al treilea pe ţară, în ceea ce priveşte participarea la vot.
Totodată, în urma voturilor acordate candidaţilor PNL Teleorman, filiala judeţeană liberală s-a clasat pe locul al treilea, în clasamentul naţional al PNL, în ceea ce priveşte rezultatul obţinut.
S-a demonstrat astfel că electoratul teleormănean are maturitatea necesară, conştientizând importanţa acestor alegeri, prin a-şi exercita  dreptul de vot, în orice condiţii, pentru binele acestui judeţ, în primul rând.
Pentru încrederea acordată vă mulţumim şi vă asigurăm că  parlamentarii liberali teleormăneni nou aleşi vor ţine cont de priorităţile de dezvoltare a judeţului, sprijinind investiţiile în sănătate, educaţie şi infrastructură, pentru ca judeţul Teleorman să devină atractiv investiţiilor care să poată genera locuri de muncă plătite decent.  

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare