13.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

PMP Teleorman a dat lovitura. Teodor Niţulescu s-a înscris în partid. Zeci de cetăţeni au semnat adeziunea… la prima strigare!

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După o perioadă în care a stat departe de politică, Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman şi preşedintele PDL, revine în forţă. Acesta a decis să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară şi a fost numit prim vicepreşedintele formaţiunii politice la nivel judeţean. Cum era de aşteptat, zeci de oameni au hotărât să i se alăture şi să-şi depună adeziunile la partidul înfiinţat de Traian Băsescu.
Evenimentul desfăşurat la Zimnicea a coincis cu inaugurarea sediului PMP din oraşul de la malul Dunării, o locaţie pusă la dispoziţie de către Paul Albu, cel desemnat să candideze la primărie din partea PMP, convins să facă acest pas, aşa cum a recunoscut, de către noul prim vicepreşedinte Niţulescu.
Alături de deputatul Coliu Doru Petrişor, preşedintele PMP Teleorman, de membrii şi simpatizanţii partidului sau de oameni din structura de conducere judeţeană, s-a aflat şi Cornel Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, numit zilele trecute secretar de stat la Ministerul Economiei. Observând numărul extrem de mare al participanţilor, acesta a declarat că “odată cu venirea dumneavostră şi a colegilor în partid, Zimnicea începe să prindă viaţă, fapt ce mă bucură foarte mult”.
“În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru prezenţă. Aşa cum a spus şi părintele, dumneavostră o să fiţi, de azi înainte, pavăza şi scutul acestui oraş. Sperăm să reuşiţi să aduceţi în PMP un număr cât mai mare de oameni, ce cred în proiectele partidului şi care să lupte pentru înlăturarea cumetriilor de aici şi din judeţ pentru a aduce bunăstarea în rândul cetăţenilor. În al doilea rând, aş vrea să anunţ venirea în rândurile Partidului Mişcarea Populară a unui om foarte important pentru Teleorman, gata de luptă, un om care a făcut performanţă în acest judeţ, este vorba despre Teodor Niţulescu. Domnia sa o să anunţe şi numele unor preşedinţi de organizaţii, ce au decis să ni se alăture”, a declarat deputatul Doru Coliu.
La rândul său, Teodor Niţulescu este convins că PMP va obţine un rezultat istoric la alegerile locale şi asta datorită oamenilor de valoare ce au decis să se înscrie în partid.
“Vreau să propunem oamenilor din Zimnicea şi din judeţ o alternativă. Cât vom fi de credibili şi de convingători vom vedea la alegerile locale. Depinde de noi să ne facem intenţiile şi programul cunoscute, să lămurim oamenii şi să venim cu exemple clare de realizări pentru a le capta bunăvoinţa şi voturile. Cu alte cuvinte, ne propunem o dezvoltare sustenabilă şi o viaţă mai bună pentru oameni… Astăzi, lângă noi au venit 15 colegi din localităţile rurale din judeţ. Este un prim val, dacă pot spune aşa. În următoarea perioadă, vom crea o echipă serioasă la nivelul judeţului, cu oameni reprezentantivi, cu experinţă şi serioşi, care au demonstrat până acum prin realizările lor”, a precizat Teodor Niţulescu.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare