Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri - Informatia de Teleorman
24 C
Judeţul Teleorman
joi, septembrie 28, 2023

Pe la noi prin Teleorman, cazuri şi (ne)cazuri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Accident mortal la Bujoreni

Duminică, 6 martie, în timp ce conducea un autoturism pe DE 70, în Bujoreni, din direcția Alexandria către București, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul București, a accidentat mortal un pieton în vârstă de 49 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea DE 70, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Beat la volan

În ziua de 06.03.2016, polițiștii din Alexandria au depistat în trafic pe strada Dunării din localitate un bărbat care conducea un autoturism cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest fiind 0,89 mg/ l în aerul pur expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana aflată sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Prin Crângeni, „călăuzit” de regele…Bachus!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat în ziua de 5 martie a.c., un bărbat în vârstă de 53 ani din București, care a condus un autoturism pe DJ 612 A, pe raza comunei Crângeni, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul indicând o valoare de 0,63 mg/l în aerul pur expirat. Cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Conducea un tractor neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere

În seara zilei de 04 martie, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Poeni au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani Necșești, în timp ce conducea pe DJ 601B, în localitatea Siliștea un tractor neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînregistrat” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Nu a respectat indicatorul „Oprire!” și… s-a oprit la spital!

În ziua de de 05.03.2016, în timp ce un bărbat în vârstă de 40 ani, din Buzescu, conducea un autoturism pe DJ 703, la intersecția cu DN 6 nu a respectat semnificația indicatorului, „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de un bărbat în vârstă de 33 ani, Roșiori de Vede, cu care a intrat în coleziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a provocat accidentul, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Cu autoturismul în neregulă, pe strada Libertății…

În ziua de 05.03.2016, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Libertății, fără ca aceasta să fie înmatriculată în circulație, având valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirată din data de 05.12.2015.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui auto neînmatriculat”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

S-a răsturnat!

Polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizaţi în ziua de 5 martie a.c. prin redirecţionarea unui apel telefonic SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 601F, la kilometrul 25-650, pe raza comunei Vedea, s-a produs un accident rutier uşor.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Mun.Roşiorii de Vede care a constatat următoarele:
În timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din Roșioriio de Vede, conducea un autoturism, din cauza neatenției în conducere a părăsit partea carosabilă, a acroșat un podeț și s-a răsturnat pe carosabil, în direcția de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane.
Conducătorul auto a fost testat alcooscop, rezultatul fiind 0.57% alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Un oltean, prins la volan, aburit cu… zaibăr!

În noaptea de 5 spre 6 martie, polițiștii din cadrul Secției de poliție Crângu au depistat pe raza comunei Islaz un tânăr în vârstă de 22 ani, din Izbiceni, Olt, care conducea un autoturism pe D.J. 642 cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 945 lei conform art.102 alin.3 din OUG 195/2002.

 

Tatăl i-a încredințat volanul, deși avea doar 16 ani…

În ziua de 05.03.2016, polițiștii din cadrul Poliției Videle au depistat un minor în vârstă de 16 ani, din București, în timp ce conducea pe str. Marin Preda din comuna Talpa, un autoturism fără a poseda permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat spre a-l conduce de către tatăl său care se afla în autoturism.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și ,,încredințarea spre conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere ” , urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Prinși și încarcerați

Polițiștii din Roşiorii de Vede au acţionat în ziua de 4 martie a.c. pe linie de urmăriţi şi mandate, depistând doi bărbați, astfel: un bărbat în vârstă de 46 ani din localitate, care este condamnat un an și şase luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei conform M.E.P.I., emis de Judecătoria Roșiori de Vede, și un bărbat în vârstă de 44 de ani din Beuca, care este condamnat nouă luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, conform M.E.P.I. emis de Judecătoria Roşiorii de Vede.
Ambele persoane au fost încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

 

Un minor condamnat, trimis la… Tichilești

În ziua de 04.03.2016, polițiștii din cadrul Postului de poliție Vârtoape au depistat pe raza localității un minor din Tătărăştii de Jos, care era condamnat la o măsură privativă de libertate, respectiv internarea într-un centru de detenție pe o perioadă de 3 ani.
Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Detenţie Tichileşti, județul Brăila.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Solicit ministrului Transporturilor și Infrastructurii rezolvarea situației catastrofale a circulației rutiere pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

Circulația pe Drumul Național 52 Alexandria – Turnu Măgurele, care leagă reședința județului Teleorman de unul dintre cele mai...

Articole similare