17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Pe furiş, Prefectura Teleorman i-a repus în funcţia de primar pe Cristi Barbu, Marian Tudorică şi Ilie Calotă!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Fără ştirea Guvernului, Prefectura Teleorman le-a mai dat o sanşă celor trei primari din judeţ, suspendaţi din funcţie ca urmare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care au fost declaraţi incompatibili. Conform site-ului Prefecturii Teleorman, adică a oglinzii instituţiei, Cristi Barbu este actualul primar al comunei Suhaia, Marian Tudorică, la Troianul şi Ilie Calotă, edilul şef din localitatea Balaci. Pentru cei nefamiliarizaţi cu subiectul, Cristi Barbu şi Ilie Calotă au fost suspendaţi din funcţia de primar, anul trecut, iar Marian Tudorică, încă din anul 2012, prin ordin al prefectului.

 ”În cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Teleorman în cursul anului 2015 s-a continuat procesul de creştere a transparenţei prin mai multe căi ce au condus la o mai bună informare a cetăţeanului care intră în contact direct cu IP Teleorman precum şi a celui care îşi preia informaţia prin intermediul presei locale ori a mediului on-line. În acest sens, s-a recurs la actualizarea site-ului instituţiei prin afişarea comunicatelor de presă, evenimentelor, noutăţilor legislative, publicarea declaraţiilor de avere şi a ordinelor prefectului cu caracter normativ”, este ştirea bombă comunicată în Raportul de activitate al prefectului Dan Carmen Daniela.
În realitate, lucrurile stau tocmai invers şi funcţioneză după principiul ”lasa-mă, să te las!”. Este adevărat că, doar prima pagină ”a oglinzii” suportă unele modificări, şi asta numai atunci când responsabilii au niscai chef de muncă. Dacă mai punem la socoteală faptul că, pentru actualizarea datelor, Prefectura mai plăteşte câteva milioane de lei vechi pe lună, cu mentenanţa şi alte ingrediente, avem imaginea completă a lucrului ineficient, exercitat pe genunchi şi fără responsabilitate. Şi cel mai dureros, fără ca cineva să fie tras la răspundere.
În toată această afacere ”de a veni la muncă, să avem de unde pleca”, prefectul Dan Carmen Daniela îşi are partea sa de vină. Păcatul Danei este sensibilitatea. Şi, poate, încrederea în oameni! Însă, Prefectura nu este mânăstire şi nu funcţionează după regula ”când dai de greu, te ajută Dumnezeu!

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare