Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
PARTICIPARE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE S.K.D.U.N. (NÜRNBERG - GERMANA, 1-3 APRILIE 2016) - Informatia de Teleorman
29.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

PARTICIPARE LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE S.K.D.U.N. (NÜRNBERG – GERMANA, 1-3 APRILIE 2016)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 1-3 aprilie, sala Sporturilor din oraşul Nürnberg-Germania a găzduit întrecerile sportive din cadrul Campionatului European de Karate S.K.D.U.N.
Organizată sub tutela Organizaţiei Mondiale de Karate S.K.D.U.N. şi această nouă ediţie s-a dovedit a fi o competiţie puternică, reunind la start 1000 de sportivi din 24 de ţări.
Loturi sportive puternice, bine pregătite, constituind adversari redutabili, au deplasat ţări precum Serbia, Bulgaria, Belarus, Germania-ţara gazdă şi, ca întotdeauna, România.
Delegaţia sportivilor români a fost condusă de Shihan Aurel Pătru–centură neagră 7 Dan, antrenorul Lotului Naţional.
Efortul de pregătire al antrenorilor şi sportivilor români a dat roade, aceştia dominând în mare parte competiţia şi impunându-se la toate categoriile de vârstă, de la copii până la veterani.
La finalul competiţiei au avut loc probele cele mai spectaculoase din întreaga competiţie, Masterul masculin şi Masterul feminin. În cadrul acestui segment de concurs se înscriu şi se confruntă câte un sportiv reprezentativ al naţiunilor participante, în cadrul probelor de Kata Individual şi Kumite Individual Open.
Spre bucuria şi mândria întregului nostru Lot Naţional, cei doi extraordinari sportivi care au reprezentat România la această superbă probă, au urcat pe podiumul de premiere.
Astfel, Georgiana Tincă a fost câştigătoarea Masterului feminin, iar Bogdan Lipianu s-a clasat pe locul II la Masterul masculin, ambii sportivi fiind legitimaţi la C.S. Dinamo Bucureşti.
La această nouă ediţie a Campionatului European de Karate S.K.D.U.N. a participat un grup de sportivi din Municipiul Alexandria pregătiţi de Ionel Ganea-centura neagră 5 Dan, antrenor al secţiilor de Karate din cadrul C.S. Kanazawa şi C.S. Teleorman.
Excelent pregătiţi, sportivii alexăndreni care au evoluat în cadrul acestei competiţii au urcat pe podiumul de premiere, aducându-şi o importantă contribuţie la palmaresul realizat de Lotul Naţional al României.
Palmaresul general înregistrat de lotul sportivilor alexăndreni la această ediţie a Campionatului European de Karate S.K.D.U.N. este următorul: 2 Locuri I; 1 Loc II; 2 Locuri III.
Prezentăm detaliat performanţele înregistrate de sportivii noştri:

  • DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN / C.S.KANAZAWA-Locul I, Kumite Individual Cadeţi, -50 kg;
  • DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN / C.S.KANAZAWA-Locul I, Kumite Echipe Cadeţi, -55 kg;
  • STOIAN GEORGIANA DENISA /C.S. TELEORMAN-Locul II, Kumite Individual Juniori, -57 kg;
  • GANEA IONEL / C.S. KANAZAWA-Locul III, Kata Individual Veterani 50-59 ani;
  • PRIPAS ELISEI / C.S. KANAZAWA-Locul III, Kumite Echipe Veterani 40-49 ani, Open.

Rezultatele obţinute de sportivul DRAGOSTIN MIHAI SEBASTIAN sunt deosebite, el obţinând medalia de aur atât la proba Kumite Individual cât şi la proba Kumite Echipe. La ambele probe evoluţiile sale au fost remarcabile şi în mod special la Kumite Echipe, probă la care a câştigat toate meciurile, fără a piarde nici un punct.
Ţinem în mod deosebit să precizăm că obţinerea acestor rezultate în cadrul Campionatului European de Karate S.K.D.U.N. şi deplasările sportivilor noştri au fost posibile datorită sprijinului financiar pe care Primăria Municipiului Alexandria îl acordă de mulţi ani activităţii noastre de performanţă.
Mulţumesc pe această cale atât în nume personal cât şi în numele sportivilor şi al părinţilor acestora, conducerii Primăriei Alexandria precum şi personalului din compartimentele de specialitate ale acestei instituţii, care contribuie la asigurarea deplasărilor noastre.
Mulţumesc totodată conducerii şi personalului Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 10, pentru amabilitatea cu care găzduieşte derularea antrenamentelor noastre de pregătire.

Antrenor Emerit-Ionel Ganea

20160402_202118

20160402_202101

20160402_194842

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare