8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Pagube imense provocate de hoții de energie electrică din Smârdioasa

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Localitatea Smârdioasa este frecvent afectată de întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a intervenţiilor neautorizate. De la începutul anului 2016 până în prezent, au fost înregistrate 39 de deranjamente colective ce au afectat consumatorii care locuiesc pe străzile: Pieţei, Principală şi Căldărari.

Deşi la sfârşitul anului 2015, aproximativ 240 de consumatori din zona de nord a localităţii Smârdioasa, au beneficiat de lucrări de modernizare a liniei electrice de joasă tensiune  aferenta postului de transformare 4494, eforturile  depuse de operatorul CEZ Distribuţie la sfârşitul anului 2015 sunt diminuate de improvizaţiile celor care aleg să intervină neautorizat asupra conductoarele electrice.

Aceste lucrări au avut ca scop îmbunătăţirea calităţii energiei distribuite şi sporirea confortului consumatorilor care locuiesc la ieşirea din localitate spre Brânceni, însă intervenţiile neautorizate repetate afectează continuitatea alimentării cu energie electrică a zonei.

Menţionăm faptul că de la începutul anului 2016 operatorul CEZ Distribuţie a întreprins numeroase acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de intervenţie neautorizată la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, în urma cărora a fost identificat un număr foarte mare de intervenţii neautorizate. Pentru 15 dintre acestea au fost întocmite şi documente de acţionare în instanţă. Aceste acţiuni au presupus demontarea instalaţiilor improvizate, şi încheierea unor Note de Constatare privind consumul fraudulos de energie electrică.

Operatorul de distribuţie va continua să facă demersuri pentru eliminarea acestor intervenţii neautorizate care pun în pericol nu doar alimentarea cu energie electrică ci şi siguranţă cetăţenilor, improvizaţiile putând conduce oricând la accidente grave prin electrocutare sau chiar incendii. Precizăm că vor fi intensificate controalele în zonă, operatorul de distribuţie având în vedere să protejeze astfel consumatorii de bună credinţă ale căror locuri de consum sunt alimentate conform legislaţiei în vigoare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare