6.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Oportunităţi de angajare pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanţei de vară

Articole noi

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...

În Teleorman, rata de incidenţă se menţine sub 3 la mia de locuitori. 66 de persoane, depistate pozitiv

2,89 la mia de locuitori este rata de incidenţă la nivelul judeţului Teleorman, identică cu ziua precedentă. Faţă de...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).
Menţionăm că pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18-35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.
Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Teleorman, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, str. Dunarii, nr.1, localitatea Alexandria, în vederea înregistrării aplicaţiilor.
Înregistrarea se va desfăşura în perioada 13.01.2020-14.02.2020, în intervalul luni-joi, orele 10.00-15.30 şi vineri, orele 10.00-13.00.
Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0247/310.155, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Teleorman>Comunicare>Materiale informative.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...

Articole similare