2.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Oportunităţi de angajare la STAT. Spitalul de Psihiatrie Poroschia caută director medical

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria din oraşul Zimnicea, Centrul Şcolar de Educaţie Inclusivă Alexandria şi Spitalul de Psihiatrie Poroschia sunt singurele autorităţi publice din Teleorman care oferă posibilitatea unor cetăţeni de a lucrat la STAT.
În cadrul UAT Zimnicea sunt scoase la concurs posturile vacante de şofer şi şef serviciu, iar Centrul din Alexandria are nevoie de şofer.
În ceea ce priveşte postul de director medical, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, confirmaţi cel puţin ca medic specialist şi să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.
Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

Lista cu posturile vacante:

  • Şofer I-Primăria Oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman
  • Şef serviciu-Primăria Oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman
  • Şofer-Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alexandria, judeţul Teleorman
  • Director medical-Spitalul de Psihiatrie Poroschia, Judeţul Teleorman
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare