4.9 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

IPJ Teleorman: 44 de permise au fost reținute iar 11 certificate de înmatriculare, retrase, la sfârșit de săptămână

Articole noi

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...

În Teleorman, rata de incidenţă se menţine sub 3 la mia de locuitori. 66 de persoane, depistate pozitiv

2,89 la mia de locuitori este rata de incidenţă la nivelul judeţului Teleorman, identică cu ziua precedentă. Faţă de...

Un bărbat din Băbăița, acuzat că a furat seiful cu 30.000 de lei, dintr-o casă de pariuri, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 26 – 28 februarie a.c., polițiștii au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 270 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112. Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 280.000 de lei, au reținut 44 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a șapte accidente de circulație (ușoare) și au constatat 10 infracțiuni privind regimul circulației pe drumurile publice (dintre care: conducere fără permis – 4, conducere sub influența alcoolului – 5).

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

Exemplu: Polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Poeni au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cazul unui bărbat de 48 de ani, domiciliat în comuna Poeni, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 503, deși ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Aproximativ 10.000 de şomeri, înregistraţi în evidenţele AJOFM Teleorman. Jumătate au doar studii gimnaziale

La sfârşitul lunii martie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman erau 9.496 şomeri (din care...

Articole similare