1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

O tânără de 18 ani, elevă la un liceu din Turnu Măgurele, înecată în râul Olt. Medicii au declarat decesul

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O fată în vârstă de 18 ani, din comuna Islaz, elevă în clasa a XII- a la Colegiul Național „Unirea” din Turnu Măgurele, a fost găsită înecată în râul Olt. Tragicul eveniment a avut loc în această seară, în zona podului ce traversează Oltul, în apropierea localității Islaz, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție de la Turnu Măgurele și Alexandria.

„Astăzi, la ora 17.37, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțată dispariția în apele râului Olt, pe raza localității Islaz, a unei tinere de aproximativ 18 ani.
La fața locului s-au deplasat două echipe de căutare – salvare cu două bărci, echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului Alexandria, un echipaj SMURD Turnu Măgurele și o ambulanță SAJ cu medic. După aproximativ două ore de căutări, scafandri au găsit tânăra, au adus-o la mal și au predat-o echipajelor medicale care au început protocolul de resuscitare. Tânăra de 18 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul medical al SAJ Teleorman declarând decesul la ora 19.50”,  se arată într-un comunicat de presă al ISU Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare