12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

O tânără de 17 ani din Cosmeşti a dispărut de acasă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 17 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Cosmești, sat Ciuperceni, județul Teleorman şi până în prezent nu a mai revenit.
Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au fost sesizați despre faptul că tânăra nu a mai fost văzută din data de 03.01.2022.
În momentul plecării aceasta purta o pereche de pantaloni de trening negri cu dungi albe, un hanorac gri cu alb, o pereche de ghete negre cu accesorii albe.
Semnalmente: înălțime aprox. 1,75 m, greutate  70-75 kg, fața rotundă, ochi căprui, părul roșcat lung, nas drept, sprâncene pensate.
Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166,
0247407006  – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare