Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
O soluție de redresare economică aberantă: POLARIS ridică doar jumătate din gunoaiele gospodăriilor - Informatia de Teleorman
27.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, septembrie 30, 2023

O soluție de redresare economică aberantă: POLARIS ridică doar jumătate din gunoaiele gospodăriilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Trei ani de zile a „insistat” POLARIS să ocupe piața gunoaielor din Teleorman, contestând de fiecare dată câștigătorii licitației, până când aceștia au renunțat. Societatea a ținut capul de afiș în presa americană, când unul dintre acționari, Dumitru Martin, unchiul deputatului PSD de Constanța, Eduard Martin, un apropiat a lui Mazăre, a fost arestat de FBI și acuzat de mituirea unui ofițer din cadrul Forțelor Aeriene Americane pentru obținerea unui contract în valoare de peste 10 milioane de dolari la baza Kogălniceanu.
În Teleorman, lucrurile nu sunt deloc roz. Societatea scârție din punct de vedere economic iar încasările sunt din ce în ce mai mici. Oamenii nu plătesc, fiind nemulțumiți de condiții. În schimb, angajații POLARIS nu vor să mai ridice întreaga cantitate de gunoi de la poarta gospodăriilor, ci doar pe jumătate.
La mijlocul săptămânii trecute, din această cauză, în comuna Peretu a avut loc un adevărat scandal între cetățenii comunei și angajații gunoaielor. Șoferul de pe autocompactoare a refuzat să ridice în întregime gunoiul, motivând că în contract nu este stipulat „cenușă și vrejuri”. Gospodarii le-a explicat că e iarnă: „Cenușă avem, facem focul la sobă, de ce vă plătim? N-am strâns pet-uri. Borcanele și sticlele de la conserve nu le aruncăm, le folosim.”Deoarece conflictulera gata să degenereze într-o bătaie de pomină, cineva a sunat la 112. La fața locului au sosoit polițiștii locali, care au aplanat starea tensionată și au aplicat două avertismente.
O curiozitate, pe care am dori să ne-o deslușescă directorul POLARIS pe Teleorman: unde au ajuns cele 23 de tir-uri cu gunoiul de la Zimnicea? Din ce am aflat noi, la groapa de la Mavrodin, nu. Atunci?!

Liviu B.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare