29.2 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Liberalii teleormăneni şi-au dat întâlnire la Suhaia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Liberalii din zona Zimnicea şi Turnu Măgurele, împreună cu liderii lor,şi-au dat întâlnire joi seara,în comuna Suhaia, lainvitaţia copreşedintelui PNL Teleorman, Cristi Barbu. O acţiune informală, mai degrabă prietenească.Un prim pas spre o coeziune trainică şi, pe cale de consecinţă, spre atingerea ţelului comun, câştigarea alegerilor locale din vara acestui an.
Discuţia a avut ca temă principală abordarea obiectivelor generale şi specifice campaniei electorale, strategii şi tactici specifice, dar șiformarea unor structuri bine definite în fiecare zonă a județului. Într-un cuvânt, o bună pregătire, organizare şi control până la scrutin.
„Colegul meu, copreşedintele Cristi Barbu, se va ocupa în mod special de zona respectivă, Zimnicea-Turnu Măgurele. Cunoaşte destul de bine realitatea de aici. A demonstrat-o de-a lungul timpului. Sunt convins că rezultatul electoral va fi unul de excepţie. Cristi Barbu ştie cel mai bine ce strategie trebuie adoptată pentru anihilarea adversarului politic” a declarat copreşedintele Eugen Pîrvulescu.
La rândul său, Cristi Barbu, cu umorul bine-i cunoscut, a afirmat că „la cât de puternici sunt primarii prezenţi, dar şi viitorii candidaţi, voi culege doar roadele victoriei”. De asemenea, a precizat că astfel de întâlniri, în care gradele politice nu există, vor continua în toate zonele din judeţ, în fiecare localitate, dacă se impune.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare