Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Liberalii teleormăneni şi-au dat întâlnire la Suhaia - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Liberalii teleormăneni şi-au dat întâlnire la Suhaia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Liberalii din zona Zimnicea şi Turnu Măgurele, împreună cu liderii lor,şi-au dat întâlnire joi seara,în comuna Suhaia, lainvitaţia copreşedintelui PNL Teleorman, Cristi Barbu. O acţiune informală, mai degrabă prietenească.Un prim pas spre o coeziune trainică şi, pe cale de consecinţă, spre atingerea ţelului comun, câştigarea alegerilor locale din vara acestui an.
Discuţia a avut ca temă principală abordarea obiectivelor generale şi specifice campaniei electorale, strategii şi tactici specifice, dar șiformarea unor structuri bine definite în fiecare zonă a județului. Într-un cuvânt, o bună pregătire, organizare şi control până la scrutin.
„Colegul meu, copreşedintele Cristi Barbu, se va ocupa în mod special de zona respectivă, Zimnicea-Turnu Măgurele. Cunoaşte destul de bine realitatea de aici. A demonstrat-o de-a lungul timpului. Sunt convins că rezultatul electoral va fi unul de excepţie. Cristi Barbu ştie cel mai bine ce strategie trebuie adoptată pentru anihilarea adversarului politic” a declarat copreşedintele Eugen Pîrvulescu.
La rândul său, Cristi Barbu, cu umorul bine-i cunoscut, a afirmat că „la cât de puternici sunt primarii prezenţi, dar şi viitorii candidaţi, voi culege doar roadele victoriei”. De asemenea, a precizat că astfel de întâlniri, în care gradele politice nu există, vor continua în toate zonele din judeţ, în fiecare localitate, dacă se impune.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare