39.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

O persoană de 25 de ani din Roşiorii de Vede, declarată dispărută. Poliţiştii solicită sprijin pentru găsirea acesteia

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere în vârstă de 25 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza municipiului Roşiori de Vede.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 25 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiului Roşiori de Vede şi până în prezent nu a mai revenit.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede  au fost sesizaţi despre faptul că numita BARDAC IONELA FLORINA nu a mai fost văzută din data de 13 iulie, ora 16.00.
Ultima dată când a fost văzută, purta un maiou alb, pantaloni trei sferturi albaştri cu floricele albe şi papuci.Prezintă o cicatrice la nivelul gleznei piciorului stâng.

Semnalmente: Persoană de sex feminin, înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 85 de kg, păr şaten deschis‚ tuns scurt, cu breton, ochii albaştri, ten deschis.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166, 0247407006-Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă-112.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare