12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

O fată de 13 ani, cea mai tânără persoană din Teleorman care s-a vaccinat, alături de o bătrână de 99 de ani

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O fetiță de 13 ani, din municipiul Alexandria, este cel mai tânăr adolescent din Teleorman căruia i s-a administrat vaccinul Pfizer, după demararea campaniei de vaccinare la copiii cu vârstă cuprinsă între 12 și 15 ani. Minora a primit prima doză, în Centrul de vaccinare din Cervenia, rapelul urmând a fi făcut peste 21 de zile.
Tot astăzi, la același Centru a fost vaccinată și cea mai vârstnică persoană din județ, de la demararea campaniei. Este vorba despre o bătrână de 99 de ani, cu domiciliul în municipiul reședință de județ.
Potrivit declarației cadrelor medicale din Centrul de Vaccinare Cervenia, atât fetița, cât și bătrâna nu au înregistrat reacții adverse. După cum se știe, începând de astăzi, la nivel național s-a dat startul campaniei de vaccinare pentru copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Încă de ieri, părinții minorilor au putut să îi programeze prin platforma STS.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare