13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

Cursuri GRATUITE de Inspector SSM, Pădurar, Lăcătuş mecanic şi Confecţioner produse pirotehnice pentru angajaţii din Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Sindicatul Valahia Târgovişte, alături de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO şi Developement Tranining Consulting informează cu privire la oportunităţile de formare continuă pentru angajaţii din regiunea Sud-Muntenia, oferite prin proiectul ACAFAR-Angajaţi Calificaţi prin acces la Formarea profesională continuă a Adulţilor din România, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, nr. contract POCU /726/6/12/135438. La nivelul regiunii Sud-Muntenia, 420 de persoane vor beneficia de programe de formare profesională GRATUITE ŞI CERTIFICATE de Autoritatea Naţională a Calificărilor.
Cursurile de formare au loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte, de luni până duminică, în afara orelor de program, după un orar flexibil stabilit de comun acord cu formatorii. Până în prezent au fost finalizate cursurile de Competenţe Antreprenoriale, iar două grupe din cele patru au încheiat la rândul lor cursul de Inspector în domeniul Sănătăţii şi Securităţii în Muncă (SSM).
Pe parcursul lunii iunie 2021 se va desfăşura cursul de Pădurar deja început şi se vor face înscrieri pentru cursurile de Inspector SSM, Pădurar, Lăcătuş mecanic şi Confecţioner produse pirotehnice.

Participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

  • să aibă domiciliul în judeţele: Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi;
  • să fie angajaţi
  • vârsta între 25 ani şi 65 de ani;
  • să pună la dispoziţie următoarele documente: Copie după actul de identitate, Copie Certificatul de nastere, Copie acte de studii, Adeverinţă eliberată de locul de muncă.

Pentru mai multe informaţii sau detalii suplimentare legate de cursuri şi înscrieri, vă rugăm să ne contactati la e-mail: valahia1@gmail.com sau telefonic: 0727 743 122 sau 0721 487 818, Sindicatul Valahia.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare