1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Noul prefect Emilia Paraschivescu, la depunerea jurământului: “Singura politică pe care o voi face va fi în slujba cetăţeanului”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Noul prefect de Teleorman, Emilia Paraschivescu, a depus astăzi jurământul, eveniment la care au participat Teodor Gheorghe, director general la Direcţia Generală pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din MAI, senatorul Eugen Pîrvulescu, deputatul Cristi Barbu, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate şi ai primăriilor din judeţ.
În alocuţiunea sa, prefectul Emilia Paraschivescu a ţinut să mulţumească tuturor pentru încrederea acordată, asigurându-i că îşi va desfăşura întreaga activitate cu bună credinţă. “Mă onorează şi mă responsabilizează această funcţie. Este o provocare pentru mine. Împreună vom lucra în beneficiul cetăţenilor din judeţul Teleorman. Vă asigur că voi veghea cu intransigenţă la respectarea Constituţiei şi a legilor ţării. Singura politică pe care o voi face va fi în slujba cetăţeanului”, a declarat Emilia Paraschivescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare