1.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 5, 2023

Noul prefect Emilia Paraschivescu, la depunerea jurământului: “Singura politică pe care o voi face va fi în slujba cetăţeanului”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Noul prefect de Teleorman, Emilia Paraschivescu, a depus astăzi jurământul, eveniment la care au participat Teodor Gheorghe, director general la Direcţia Generală pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din MAI, senatorul Eugen Pîrvulescu, deputatul Cristi Barbu, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate şi ai primăriilor din judeţ.
În alocuţiunea sa, prefectul Emilia Paraschivescu a ţinut să mulţumească tuturor pentru încrederea acordată, asigurându-i că îşi va desfăşura întreaga activitate cu bună credinţă. “Mă onorează şi mă responsabilizează această funcţie. Este o provocare pentru mine. Împreună vom lucra în beneficiul cetăţenilor din judeţul Teleorman. Vă asigur că voi veghea cu intransigenţă la respectarea Constituţiei şi a legilor ţării. Singura politică pe care o voi face va fi în slujba cetăţeanului”, a declarat Emilia Paraschivescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare