Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Nițulescu recunoaște: ”Mă duc la Mișcarea Populară!” - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Nițulescu recunoaște: ”Mă duc la Mișcarea Populară!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Zvonurile privind plecarea lui Teodor Nițulescu spre ”partidul lui Băsescu” se confirmă. Fostul președinte al democrat liberalilor din județ este gata să bată la ușa Mișcării Populare, ca de altfel la poarta oricărei formațiuni politice care dorește înlăturarea PSD de la putere.
Întrebat dacă în următoarea perioadă va merge la MP, Teodor Nițulescu a declarat că ”sunt gata să port orice dialog cu Mișcarea Populară”. Motivul îl reprezintă găsirea celor mai bune soluții pentru ca social democrații să devină istorie.
”Personal, voi negocia cu fiecare partid ce dorește dispariția de pe scena politică județeană a PSD. Voi avea discuții și cu cei de la MP, și cu cei de la ALDE, chiar și cu UNPR, cu fostul meu coleg, Florică Mara sau cu orice partid. Asta nu înseamnă că voi pleca din PNL. Voi rămâne lângă liberali până ce scopul va fi atins, acela de a nu mai prinde picior de pesedist în Teleorman ”, a afirmat Teodor Nițulescu.

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare