29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Nina Bucur, realizatorul emisiunii ”În centrul atenției”, candidează la primăria Roșiorii de Vede. Bugetul: 2 milioane de euro!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Partidul Ziariștilor Liberi (PZL), formațiune politică înființată luna trecută, și-a găsit susținători și în județul Teleorman. Nina Bucur, realizatorul emisiunii ”În centrul atenției” de la Media Sud, va fi candidatul PZL pentru primăria municipiului Roșiorii de Vede.

”Totul a fost ca un coșmar. Săptămâna trecută, miercuri noaptea, dacă nu mă înșel, am visat că ajunsesem primar. Chiar mă pregăteam să depun coroane de flori pentru nu știu ce eveniment. Consiliera mea țipa ca din gură de șarpe că am uitat să-mi pun tricolorul și că am gulerul de la cămașă strâmb… M-am trezit brusc și am zis: Ptiu, drace, asta mai lipsea! A doua zi, ca să vedeți, pe la ora 8, în timp ce îmi savuram cafeaua, am primit un telefon. Nu știam numărul, dar am răspuns. Era un domn, un mare om de afaceri din România, putred de bogat. Deocamdată, nu pot să-i dau numele. Cu o voce fină, dar imperativă, mi-a propus să ne întâlnim, pentru a candida la primărie. Am înghițit în sec. Efectiv, m-am blocat. Nu am mai avut cuvinte. Chiar și așa, am acceptat invitația. Nu puteam să dau cu piciorul norocului. Mi-a spus că trimite elicopterul să mă ia din Roșiori. Din modestie, am refuzat. I-am replicat că vreau să merg cu trenul. Cu personalul. Este o plăcere din copilărie să aud scârțâitul roților pe șina de cale ferată. La 12, eram în Capitală, la locul stabilit. Aaa, era să uit, înainte am luat 2 pastile de nurofen. Aveam o durere cumplită de cap. După ce mi-a sărutat mâna, domnul X a trecut la subiect: „Uite, eu îți ofer 2 milioane de euro, ca sprijin pentru campania electorală. O singură condiție: să candidezi din partea PZL!” Când am auzit suma, am simțit că-mi pleacă pământul de sub picioare. Până să mă dezmeticesc, mi-a vârât sub nas un contract de sponsorizare pe care l-am semnat. În situația dată, nu mai aveam ce să fac. Faptul era consumat iar loc de întors nu mai exista. Când am dat să plec, a intervenit. Primul milion de euro va fi în contul tău înainte să ajungi la Roșiori. Pe drum, aproape de stația Rădoiești, Livia, prietena mea de la bancă, m-a sunat. Am răspuns. Ea nu putea să vorbească, doar scotea câteva sunete fără înțeles. Atât am reușit să deduc: ai un milion de euro în cont!” a declarat Nina Bucur, în exclusivitate pentru „Informația de Teleorman”.

Am întrebat despre echipa cu care intenționează să vină la primăria Roșiorii de Vede. Fără să clipească, mi-a confirmat că viceprimar va fi Valentin Stângă, colegul ei de la televiziune, iar Teodora Ciofalcă va ocupa funcția de administrator public. Costi Bugean va fi șef la taxe și impozite. Are totală încredere în el. E învățat cu sărăcia și nu va pune mâna pe banul public. „Dar, Alina Zbengheci?”… am intervenit. „Cu Alina e mai greu! I-am propus postul de purtător de cuvânt. A refuzat. Zice că iubește atât de mult Alexandria, încât nu poate să plece nici măcar pentru câteva ore. Simte că se sufocă atunci când este obligată să depășească granița orașului. Face și urticarie! O înțeleg, este o legătură de suflet, cum rar am văzut la un om. Asta e, o să mă reorientez. Poate, Marius Milea sau Marian Amuza!”.

La finalul conversației, Nina Bucur a mai precizat că aproximativ 500.000 de euro din donație vor merge către finanțarea mass-mediei locale. Mi-a șoptit: „o mare parte din bani va ajunge la „Informația de Teleorman!” La o asemenea veste, noi îi mulțumim și îi dorim mult succes în alegerile din 5 iunie!

Albert M.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare