29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Cloaca din Piaţa Centrală a Alexandriei: Domnule primar Victor Drăguşin, au fost angajaţi poliţişti locali incompetenţi, pe pile?!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Cu câteva zile în urmă, relatam, în cadrul unui articol apărut pe paginile cotidianului nostru, despre cel mai amendat cetăţean al Alexandriei, Marin Ştefan. Omul a venit să-şi facă dreptate la ziar, să-şi spună of-ul. Să informeze opinia publică de neregulile comise de poliţiştii locali.
„Plângerile lui Ştefan” nu au rămas fără ecou. Cititorii s-au revoltat iar reprezentanţi ai administraţiei locale sunt pe jar.
Vă prezentăm o scrisoare deschisă, adresată special primarului Victor Drăguşin, de către Voicu Ştefan, din Alexandria, un om simplu şi revoltat, care doreşte ca lucrurile din Piaţa Centrală să intre pe un făgaş normal:

 

„Poliţista Carmen Lică se plimbă printre mese să-şi facă rost de alimente pentru acasă”

„În legătură cu articolul apărut în ziarul „Informaţia de Teleorman” de marţi, 22 martie, când poliţia locală îşi bate joc, scris de Ştefan Marin, acele evenimente sunt foarte adevărate, că primarul Victor Drăguşin a pierdut de sub control acest oraş şi că Poliţia Locală îşi face de cap pe centru şi mai ales în Piaţa Centrală. Dă amenzi abuzive la oameni nevinovaţi. Cunosc o persoană, Cornea Maria, hărţuită de poliţista Carmen Lică, pe care o pune să facă rost de martori falşi pentru a semna procese verbale de contravenţie la colegii ei. Este o poliţistă cu mare tupeu, se plimbă printre mese să-şi facă rost de alimente pentru acasă. Ştiu foarte bine că această Cornea Maria nu poate scăpa de poliţistă, îi este frică să o reclame.

 

Poliţişti locali, angajaţi pe pile?!

Menţionez că eu am făcut o scrisoare Domnului Primar să-i mute pe toţi poliţiştii din Piaţă, pentru că ei se cred împăraţii pieţei. Nu am primit niciun răspuns. Sunt poliţişti care nu au ce căuta în Poliţia Locală, cum este cazul lui Simedre Gheorghe. Mă aflam în Pescărie, stăteam pe scaun şi beam o cafea. A venit ca din tun şi i-a dat un pumn lui Ştefan Marin, că de ce a stat de vorbă cu Cornea Maria. Acest poliţist este o persoană foarte violentă cu oamenii. Am văzut că acesta a mai avut un dosar penal pentru lovire. Primăria îl acoperă, îi place să-l ţină în serviciu pe acest bătăuş. Mai sunt poliţişti, ca de exemplu Floricel Georgică şi Iagăru Hariton, care au fost angajaţi că au jucat fotbal. Aceşti poliţişti graşi ca un butoi de pulbere, care cântăresc amândoi 300 de kilograme, nu au ce căuta în Poliţia Locală. Mai este şi Armando Baloseanu, care nu-şi respectă ţinuta în timpul serviciului, umblă cu capul gol şi cu cătuşele în mână, de parcă ar fi comisar şef. Oanţă Stan a fost angajat pentru că joacă căluşul la Ansamblul „Burnasul”. Ciucu Nelu, un poliţist de 95 de centimetri, care are un valet pe nume Dragnea Nicu, boschetarul pieţii, zis „Tiby”, este scos la pensie că e nebun iar poliţistul îl foloseşte după el, îi dă o cafea şi o bere pentru a semna procese verbale de contravenţie.

12919450_1109912269060253_65527486_o

„Ştiu că are un şef, fost securist, Iulică Ulmeanu…”

Pe data de 16 octombrie 2015 mă aflam la Casa de Cultură, pe balustradă. Am lăsat punga cu acte şi bani. Când m-am dus la dozator să-mi iau o cafea, poliţistul local Ciucu Nelu l-a învăţat pe acesta să-mi fure punga şi m-a amendat cu cu suma de 1000 de lei. Punga mi-a fost înapoiată de jandarmi, după o lună de zile. Acestui poliţist i-am făcut plângere penală, am fost audiat de către poliţie şi m-am prezentat cu martori care au văzut că Dragnea Nicu, zis Tiby, mi-a furat actele pus de Ciucu Nicu. Dosarul se află pe masa Judecătoriei.
Cele scrise de Ştefan Marin în ziarul „Informaţia de Teleorman” sunt numai lucruri adevărate, probate cu dovezi iar cetăţenii sunt supăraţi pe primarul Victor Drăguşin pentru că-i lasă pe poliţiştii locali să-şi facă de cap. Ştiu că are un şef, fost securist, care a lucrat la Poştă, Iulică Ulmeanu, şi pe Vişan, care nu au ce căuta în Poliţia Locală. Am văzut de multe ori că Vişan vine în Piaţa Centrală şi îi strânge în faţa biroului, în jurul orelor 10.00-12.00 şi face hora cu ei, ca să-i observe lumea că sunt poliţişti locali.

 

„Domnule Primar, nu mai ţineţi ŞABLOANE în piaţă”!

Domnule Primar, vă întreb, când faceţi „curăţenia de primăvară” cu aceşti poliţai, care nu au ce căuta în Poliţia Locală? Vă rugăm să faceţi schimbarea, să nu mai ţineţi ŞABLOANE în piaţă! Declar public că voi fi alături de Ştefan Marin la toate procesele intentate Poliţiei Locale. Dumneavoastră, domnule Primar, nu aţi luat nicio măsură. Vă promit că voi strânge semnături de la oameni, ca aceşti poliţişti slab pregătiţi să fie mutaţi din piaţă.
Am observat că pe centru nu se mai circulă cu bicicleta iar poliţia locală dă amenzi cu nemiluita. În loc să faceţi o pistă pentru biciclişti, aţi făcut restaurante pe centru, lucru foarte dureros.
Domnule primar, voi urma cu acte doveditoare şi voi continua cu destăinuri până când luaţi măsuri cu aceşti poliţişti locali.
Fac apel la toţi consilierii locali, indiferent de culoarea politică, să pună în discuţie în cadrul unei şedinţe acest aspect.”

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare