Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Nici măcar o amendă pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap! - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Nici măcar o amendă pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O chestiune de civilizație o reprezintă și modul cum îți parchezi mașina. Șmecherii cu autoturisme scumpe, cocalarii, parchează tendențios, ocupând câte două locuri deodată. Pentru a ieși în evidență. Și, pentru a isca un eventual scandal, în urma căruia să-și arate mușchii.
Același lucru se întâmplă de multe ori în parcarea din preajma blocurilor de locuințe. Mulți dintre posesorii de autoturisme, deși sunt proprietari de garaje, își trag autovehicolul în poziții care nu mai dau și altora posibilitatea să parcheze.
E greu să se ia măsurile legale cu acești cetățeni lipsiți de cel mai elementar bun simț. Problema este că autoritățile îndreptățite să aplice legea nu-și fac datoria. De exemplu, în parcarea supermarketului Kaufland, de la marginea municipiului Alexandria, există locuri amenajate special pentru persoanele cu handicap, ba chiar sunt marcate. Totdeauna se găsesc câțiva conducători auto care parchează ilegal. Din informațiile pe care le deținem, niciunul dintre ei nu a fost amendat. În Occident, o asemenea faptă se amendează cu o sumă de până la 200 de euro. La noi, fiecare încalcă legea după propria-i șmecherie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare