24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Nervosul Dorel a băgat frica în locuitorii din Drăgăneşti de Vede!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

El a astupat o fântână cu apă potabilă din câmp cu resturi menajere, fulgi de fazan şi cartuşe uzate

Dumitru Dorel, tehnician la Fondul de vânătoare nr.17, aparţinând ABS-AVS Bucureşti, de pe raza localităţii Drăgăneşti de Vede, a reuşit, printr-un comportament dictatorial, să bage oamenii locului în spaimă. Femei bătrâne, care merg în pădure să adune ghiocei, urzici sau leurdă sunt înjurate ca la uşa cortului şi ameninţate. Nici cei care au pământuri pe lângă pădure nu au voie să pască animalele, pentru că…sperie vânatul. O întreagă teroare.

Pentru că toate acestea nu erau de ajuns, Dorel a umplut ochi o fântână cu apă potabilă de pe câmp, cu gunoaiele menajere rezultate în urma chefurilor de la cabana din apropiere sau a meselor pentru gonaci. Joi, 3 martie, el a fost prins în flagrant de poliţia locală când, împreună cu alţi colegi, încerca să desfunde fântâna. Fusese informat că la faţa locului va sosi Garda de Mediu. Deja reuşise să încarce peste 30 de saci cu resturi menajere. Inspectorii au descoperit, pe lângă pet-uri, sticle goale de băuturi fine, cutii de conserve, şi cutii goale de cartuşe de vânătoare, chiar şi cartuşe uzate. Inclusiv fulgi jumuluţi de fazan.
Dorel a încercat să dea vina pe săteni, însă aceştia nu veneau pe un drum desfundat şi la o distanţă de peste 4-5 kilometri să-şi depoziteze gunoaiele în puţ. Fiecare gospodărie are contract cu Polaris, firmă specializată în acest sens. Probele sunt concludente.
Oamenii sunt indignaţi, deoarece în sezonul lucrărilor agricole foloseau apa pentru băut, dar şi pentru utilajele agricole.
Primarul Victor Letcanu este ferm pe poziţie. Vrea cu orice preţ să se aplice legea şi astfel de cazuri să nu se mai repete. De asemenea, domnia sa a înaintat o adresă la Direcţia Silvică Roşiorii de Vede şi Alexandria, prin care arată că trei construcţii de pe fondul de vânătoare nu au autorizaţie.
Irascibil, Dumitru Dorel a ameninţat în stânga şi în dreapta cu „pilele” pe care le are. Până atunci, e pasibil de o amendă „grasă”, ca şunca de porc mistreţ!

draganesti 2

draganesti

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare