17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

”Nebunul” Romică Părpălea îi cere jurnalistului Ion Cristoiu 200.000 de euro!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Romică Părpălea, ”denunțătorul lui Dragnea” în dosarul Referendumului solicită jurnalistului Ion Cristoiu daune morale și materiale de 200.000 de euro. În procesul de la Tribunalul București, în care primul termen de judecată va avea loc pe 10 martie, Părpălea a mai chemat la bară cotidianul Evenimentul Zilei și postul de televiziune B1, cărora le cere câte 200.000 de euro, pentru că au preluat afirmațiile lui Ion Cristoiu.
Anul trecut, în urma dezvăluirilor incendiare din emisiunea “Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan, de la Realitatea TV, jurnalistul Ion Cristoiu a postat, pe blogul personal, un mesaj în care îl face nebun pe Romică Părpălea.
“Prima jumătate de oră am rîs în hohote. Invitatul special al lui Rareș Bogdan, cel trîmbițat ca detonatorul unei bombe în direct, era Nebun. Nu în sens figurat, ci în sens propriu. Până și o fătucă din presă și-ar fi dat seama că numitul Romică Părpelea suferea de mania persecuției pigmentată cu deraieri ale gîndului și halucinații cu ochii deschiși.
Și-ar fi dat seama și la prima pauză de publicitate l-ar fi expediat pe invitat acolo unde ar trebui să fie: La spital. Emisiunea nu s-a întrerupt pentru ca invitatul să fie dus cu Salvarea la spital. Ea a durat două ore”, a scris Ion Cristoiu.
Contactat telefonic, Romică Părpălea a declarat că a depus la dosar mai multe documente din care reiese că nu este nebun.
“Dacă tot au afirmat despre mine că sunt nebun, îi rog să probeze acest lucru. Am analizele la zi, iar din câte am observat niciun medic nu mi-a sugerat să mă internez într-un spital de psihiatrie. Dacă instanţa îmi va da câştig de cauză, întreaga sumă o voi dona copiilor amărâţi din judeţul Teleorman şi familiilor fără posibilităţi materiale”, a concluzionat Romică Părpălea.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare