Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Neagu Ionel, candidat din partea PNL pentru funcţia de primar al comunei Troianul: „Mergi alături de mine, pentru a continua ce am început!” - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

Neagu Ionel, candidat din partea PNL pentru funcţia de primar al comunei Troianul: „Mergi alături de mine, pentru a continua ce am început!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Neagu Ionel, primarul în funcţie al comunei Troianul, a demonstrat într-o jumătate de mandat cât n-au reuşit alţii într-unul singur. Se ştie că a preluat primăria în urma alegerilor anticipate (anul 2014), când fostul primar a fost nevoit să părăsească funcţia din cauza stării de incompatibilitate în care se afla, printr-un ordin de încetare a activităţii, emis de Prefectura Teleorman.
Dornic de a demonstra că se pot realiza multe lucruri, atunci când eşti preocupat exclusiv de problemele  comunităţii pe care o conduci din punct de vedere administrartiv, Neagu Ionel i-a convins pe cetăţenii comunei Troianul că este omul potrivit la locul potrivit. Respect reciproc, comunicare, înţelegere, dorinţa de mai bine pentru fiecare în parte şi pentru comunitate, în ansamblu.
Sub deviza „Mergi alături de mine, pentru a continua ce am început!”, primarul îi îndeamnă pe cetăţeni să-l voteze pe 5 iunie şi să se bucure împreună încă patru ani de zile de realizări.

Realizări
În numai doi ani de zile, Troianul s-a transformat. Lucrările sistemului de alimentare cu apă potabilă sunt în curs de execuţie.
Reabilitarea drumului ce leagă localitatea de Peretu, ajuns impracticabil la un moment dat, a devenit circulabil.
Grupul sanitar modern, executat la Şcoala Gimnazială „Ion Preotu”, a însemnat ralierea la un grad de civilizaţie normal.
Lucrările efectuate la Şcoala Gimnazială şi Grădiniţă au avut drept scop crearea unui climat propice desfăşurării actului de învăţământ.
Nici bisericile n-au fost uitate. Cea din Dulceni a fost reabilitată şi s-a refăcut gardul la lăcaşul de cult ortodox din Troianul.
S-a finalizat modernizarea stadioanelor.
Pe raza comunei s-a instalat sistemul de supraveghere video, o modalitate de a monitoriza şi a preîntâmpina inclusiv eventualele infracţiuni.
Amenajarea celor patru staţii pentru şcolari şi preşcolari demonstrează grija primarului pentru şcolari.
Din fonduri proprii s-a amenajat un teren sintetic.
Pietruirea drumurilor, numerotarea caselor şi nominalizarea străzilor demonstrează grija ca localitatea să aibă personalitate proprie.
Amintim şi alte realizări, de care cetăţenii au cunoştinţă şi îi determină să continue la timona administraţiei locale, cel puţin un mandat, cu actualul primar, Neagu Ionel: iluminat în toate cele trei cimitire; modernizarea intrărilor în comună; amenajarea de locuri de joacă pentru copii; reabilitat dispensarul uman şi montarea de ferestre termopan şi parchet melaminat. Urmează să fie zugrăvit şi să i se schimbe acoperişul; interioarele toaletelor din parc au fost renovate; decolmatarea pârâului Urlui; reabilitarea digurilor Heleşteu şi Vatră-Sat; crearea de noi locuri de muncă la alimentarea cu apă.

Obiective propuse
Prima ţintă a primarului Neagu Ionel este atragerea de fonduri europene pentru asfaltarea drumurilor.
O prioritate o reprezintă şi construirea şi extinderea reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare. Este imperios necesar amenajarea unui parc fotovoltaic pentru asigurarea energiei electrice instituţiilor publice şi iluminatului public. Înlocuirea lămpilor de iluminat stradal învechite, cu unele performante tip LED micşorează considerabil consumul.
Troianul reprezintă o adevărată vatră de folclor autentic. Se va înfiinţa şi spijini o formaţie de dansuri şi jocuri populare şi moderne.
Amenajarea spaţiilor verzi şi imprimarea de geometrie florală cu diferite simboluri.
Reabilitarea şi modernizarea clădirilor din centrul comunei, cum ar fi fostul atelier şcolar, pentru a da o notă de personalitate localităţii.
Promovarea echipei de fotbal şi descoperirea de noi talente. Păstrarea societăţilor agricole în patrimoniul comunei. Dalarea şanţurilor şi amenajarea trotuarelor. Pietruirea drumurilor comunale ori de câte ori este nevoie.

troianul 2

troianul 1

troianul 3

troianul 6

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare