24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Municipalitatea anunţă redeschiderea Clubului Pensionarilor. De astăzi, seniorii au la dispoziţie un spaţiu de cca 650 de mp

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria Municipiului Alexandria va redeschide, într-o locaţie nouă şi reabilitată, Clubul Pensionarilor începând de astăzi, 19 august 2021, în incinta Pieţei Alexandria, la etaj-Hala veche, având o  suprafaţă de aprox. 650 mp.
În anul 2019 s-au demarat lucrările privind reamenajarea spaţiului mai sus-menţionat în vederea compartimentării cu birouri pentru toate asociaţiile de pensionari legal constituite, spaţii pentru biliard, şah, rummy, bibliotecă, sală de lectură şi zonă de socializare cu acces la internet, oficiu dar şi sală multifuncţională. Lucrările au fost finalizate în anul 2020 dar, în contextul pandemiei de COVID-19 şi pentru a limita răspândirea noului coronavirus, porţile clubului au rămas închise până anul acesta.
Lucrările au constat în refacerea acoperişului, reparaţii interioare, montare pardoseală, reparaţii grupuri sanitare, realizarea instalaţiilor (sanitare, electrice, termice, ventilaţie), placare şi reabilitare scară şi balustradă, transformare lift de marfă în lift de persoane, amenajare rampă pentru persoanele cu dizabilităţi (din stradă în clădire şi în interior, până la lift), dotări.
Menţionăm că  biblioteca are aproximativ 150 de locuri disponibile şi, îi mulţumim pe această cale d-nei Drăghici Alexandrina pentru generozitatea sa privind donaţia însemnată de cărţi, aproximativ 700 de volume. Totodată precizăm faptul că a contribuit semnificativ la esteticul clubului donând astfel: 20 de tablouri şi 5 icoane, unele dintre acestea fiind aduse din Ierusalim.
Pe lângă bibliotecă, au mai fost amenajate 2 săli de tenis de masă, o sală de biliard, o sală de şah/ table/ rummy, fiind delimitate prin amplasarea unor paravane mobile.
Începând cu data de 23 august 2021, cele mai multe dintre concursurile dedicate Zilelor Municipiului Alexandria 2021  (tenis de masă, rummy, table, şah), se vor desfăşura în incinta clubului.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare