29.2 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Morţii îi ajută pe poliţiştii locali din Alexandria să-şi facă norma. Procese verbale de contravenţie cu numele după cruci

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Morţii din Teleorman au fost, sunt, şi, probabil, vor mai fi un sprijin de nădejde pentru anumiţi oameni, în special candidaţi sau instituţii ale statului. După ce la Referendumul pentru demiterea preşedintelui au votat cu miile, fapte constatate de către judecători, tot ei, morţii din Teleorman, îi ajută pe poliţiştii locali din Alexandria să-şi facă norma. În schimb, nu cer nimic, nici măcar un pahar de apă!

Marius Lascu, un tânăr din muncipiul Alexandria, s-a trezit la uşă cu o somaţie de la Primărie, prin care era informat că are de achitat o amendă de 100 de lei, dată de Poliţia Locală. Cum omul ştia că nu a încălcat vreo normă de convieţuire socială, a pornit pe firul evenimentelor. Şi-a adus aminte că anul trecut, un fost coleg de liceu, poliţist local, l-a rugat să-i dea buletinul. Pentru un avertisment, că altfel nu reuşea să-şi facă norma de lucru impusă de unitatea la care era angajat. Numai că avertismentul s-a transformat într-o amendă de un milion de lei vechi. Considerând că omul legii a săvârşit un abuz, cetăţeanul a cerut o audienţă la şeful Poliţiei Locale. După ce a explicat întreaga poveste, Iulian Ulmeanu, cu procesul verbal în faţă, l-a întrebat dacă recunoaşte semnătura. Evident, nu era a lui. Mai mult, în document se preciza că Marius Lascu a primit procesul verbal şi şi-a recunoscut fapta, chestiune total neadevărată.
Cum speţa are mai mult decât un iz penal, un alt poliţist local, l-a contactat telefonic pe tânăr, pentru a purta o discuţie. Motivul, să-l convingă pe Lascu să renunţe la plângere, deoarece colegul lui are un copil acasă, este amărât şi e clar că i se va desface contractul de muncă, plus alte aspecte de natură penală. ”A spus că plăteşte el amenda, că poliţistul a greşit şi să uit incidentul”, a declarat Marius Lascu. ”Contravenientul” susţine că respectivul poliţist local i-ar fi zis că persoana care l-a amendat nu ar fi la prima abatere. Concret, poliţistul local, în urmă cu ceva vreme, a mers în cimitir unde a completat procese verbale de contravenţie cu numele morţilor. O acuzaţie destul de gravă care, credem noi, va fi anchetată cu celeritate de către mai marii Poliţiei Locale din Alexandria. Dacă acest aspect se va confirma, este evident că mizeria despre care se spune că s-a instituit în Primăria Alexandria nu are leac.
Marius Lascu a precizat că, după ce va primi răspunsul oficial al anchetei efectuată de către Poliţia Locală, va face o plângere penală la Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare