26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Modernizare şi reabilitare drumuri de interes local, în comuna Siliştea, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Adrian-Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat, astăzi, 48 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 465.503.219,68 de lei.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor şi au, ca principale obiective, modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, înfiinţarea sau extinderea branşamentelor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, precum şi construirea şi modernizarea unor poduri.

”Continuăm să implementăm proiecte care să conducă la dezvoltarea tuturor localităţilor din ţară întrucât modernizarea drumurilor ori racordarea la sisteme de apă curentă sau de canalizare reprezintă o necesitate, şi nu un lux, iar românii trebuie să beneficieze cât mai repede de aceste servicii de bază”, le-a precizat ministrul Veştea, primarilor prezenţi, la Ministerul Dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” se ridică la 1.642, în valoare totală de 18.185.511.283,78 de lei. Pe lista data publicităţii se regăşeşte şi un proiect din Teleorman, este vorba despre “Modernizare şi reabilitare drumuri de interes local, în comuna Siliştea”, valoare fiind de 12 milioane de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare