8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Modernizare drumuri de interes local, în comuna Scrioaştea, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei a semnat alte 41 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 530.784.947,50 de lei. Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare, precum şi modernizarea unor poduri, podeţe şi piste de biciclete, se arată într-un comunicat de presă.
Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 745, în valoare totală de 7.899.242.067,46 de lei.
Potrivit domumentului postat pe pagina oficială a ministerului, unul dintre proiecte va fi demarat, în judeţul Teleorman. Este vorba despre “Modernizare drumuri de interes local, în comuna Scrioaştea”, valoarea investiţiei ridicându-se la suma de 14 milioane de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare