15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

Mocanu Ion, candidat PNL pentru primăria Năsturelu: „Respectul reciproc contează cel mai mult!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

De ce va câștiga încă un mandat Mocanu Ion, primarul comunei Năsturelu? Simplu: e modest, comunicativ, cu tot sufletul aproape de semenii lui. Și a făcut tot ce era posibil cu putință să inițieze și să definitiveze proiecte în folosul comunității. Oamenii conștientizează acest lucru și îi sunt alături. Din anul 2000 conduce destinele din punct de vedere administrativ ale localității. A făcut-o exemplar. Cu simț de răspundere.

„Mă întrebați ce m-a determinat să candidez în urmă cu 16 ani. Drumurile erau impracticabile, noroiul până la genunchi și nu exista un bec pe-o stradă. Recunosc, lucrul ăsta m-a enervat. Mi-am propus să intru în competiție și să câștig. Ceea ce s-a și întâmplat. M-au votat în continuare, pentru că niciodată nu am făcut promisiuni pe care să nu le onorez. Urăsc minciuna și mândria. Am o deviză a mea: nu e nimeni mai deștept decât celălalt, fiecare om are valoarea lui. De aceea, respectul reciproc contează cel mai mult!” ne-a declarat actualul și, cu siguranță, viitorul primar.

Deviza în aceste alegeri este una care reflectă un adevăr demonstrat: „Pentru cetățean și localitate, votați continuitatea!”

 Realizări

Pragmatic, chibzuit și hotărât în tot ceea ce întreprinde, primarul Mocanu Ion a punctat și realizat, în mandatul 2012-2016, obiective de interes imediat pentru locuitorii din cele două sate componente ale comunei.

În Năsturelu:

Construirea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, în curs de proiectare; reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural, proiect eligibil, aprobat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, predat Companiei Naționale de Investiții, prin HCL; amenajarea terenului sintetic de sport al Școlii Gimnaziale; reabilitarea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” cu ferestre și geam termopan, centrală termică, gard, alei betonate și bănci cu coșuri de gunoi; reabilitarea Mănăstirii „Sfântul Nicolae” cu ferestre geam termopan; reabilitarea sediului primăriei cu ferestre și uși de termopan, parchet, gresie, grup sanitar; reabilitarea „Casei Agronomului”; reabilitarea străzilor comunale; împrejmuirea Părculețului „Poiana”; realizarea iluminatului public în cimitirul comunei; construirea gardului lateral al Școlii Gimnaziale; înființarea echipei de fotbal.

În urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 19 mai, s-a aprobat FINANȚAREA, în cadrul PNDR, a modernizării a 4,2 kilometri de drumuri de interes local. Astfel, se vor pietrui 2,440 km de străzi în Năsturelu și 1,760 km în Zimnicele. O reușită ce trebuie remarcată, deoarece scutește bugetul local de cheltuieli.

 În Zimnicele:

Construirea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, în curs de proiectare; reabilitarea Căminului Cultural; reabilitarea Bisericii „Sfântul Nicolae” cu tencuieli exterioare, băncuțe, grup sanitar, catapeteasmă și picturi; modernizarea Grădiniței cu grup sanitar; realizarea iluminatului public în cimitirul satului; reabilitarea străzilor comunale; extinderea rețelei electrice; reabilitarea magaziei de lemne.

Propunei 2016-2020

Construirea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, în curs de proiectare, licitație; realizarea trotuarelor betonate în satele Năsturelu și Zimnicele; finalizarea reabilitării și modernizării Căminului Cultural, proiect eligibil, aprobat deja de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice; înființarea Dispensarului uman din satul Zimnicele; modernizarea parcului din satul Năsturelu; amenajarea terenului sintetic de sport în incinta Școlii Gimnaziale Zimnicele; pietruirea de străzi în satele Năsturelu și Zimnicele; amenajarea de spații de joacă pentru copii; edificarea sistemului de supraveghere video în satele Năsturelu și Zimnicele pentru creșterea siguranței cetățenilor; racordarea la rețeaua de gaze a satelor Năsturelu și Zimnicele; asfaltarea a 8 km de drum către exploatațiile agricole Năsturelu; modernizarea rețelei electrice.

Lista consilierilor locali: Mocanu Ion, Neacșu Ion, Smîrcea Ion, Ilie Gheorghe, Stroe Aurel, Drăghici Petrică, Ion Tudorel, Toțe Ionel, Popescu Dumitru, Voicu Florin, Vardianu Ionela Liliana, Pîrjol Ion, Sturzu Ion, Olteanu Alexandru Sorin.

primaria nasturaleu

nasturelu 4

nasturelu 4

nasturelu 3

nasturelu 2

nasturelu 1

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare