29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

MOARTE SUSPECTĂ la Buzescu! Cadavrul unei femei a fost găsit, după două zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Buzescu, a fost găsită, fără suflare, în propria-i locuinţă. Conform declaraţiei unor vecini, femeia locuia împreună cu soţul şi cu socrii, câştigându-şi existenţa din comercializarea fierului vechi.

”Tot ce câştigau într-o zi, cheltuiau pe băutură. Scandalurile erau la ordinea zilei. În special el (n.n. soţul victimei) se trezea greu din băutură”, a declarat un localnic.

Deşi dispăruse de câteva zile, familia nu a anunţat poliţia. Duminică, 26 iunie, oamenii legii au descoperit cadravul, care intrase deja într-o stare avansată de putrefacţie. La prima vedere, corpul nu prezenta urme de violenţă, doar faţa îi era vânătă.

Cetăţenii spun că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală, şi îl băniuesc pe soţ de uciderea consoartei. Cadavrul se află la morga Spitalului de Urgenţă din Alexandria, medicii legii urmând să stabilească cu exactitate cauza decesului.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare