Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
MOARTE SUSPECTĂ la Buzescu! Cadavrul unei femei a fost găsit, după două zile - Informatia de Teleorman
13.5 C
Judeţul Teleorman
marți, octombrie 3, 2023

MOARTE SUSPECTĂ la Buzescu! Cadavrul unei femei a fost găsit, după două zile

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Buzescu, a fost găsită, fără suflare, în propria-i locuinţă. Conform declaraţiei unor vecini, femeia locuia împreună cu soţul şi cu socrii, câştigându-şi existenţa din comercializarea fierului vechi.

”Tot ce câştigau într-o zi, cheltuiau pe băutură. Scandalurile erau la ordinea zilei. În special el (n.n. soţul victimei) se trezea greu din băutură”, a declarat un localnic.

Deşi dispăruse de câteva zile, familia nu a anunţat poliţia. Duminică, 26 iunie, oamenii legii au descoperit cadravul, care intrase deja într-o stare avansată de putrefacţie. La prima vedere, corpul nu prezenta urme de violenţă, doar faţa îi era vânătă.

Cetăţenii spun că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală, şi îl băniuesc pe soţ de uciderea consoartei. Cadavrul se află la morga Spitalului de Urgenţă din Alexandria, medicii legii urmând să stabilească cu exactitate cauza decesului.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

SPORTIVII DE LA CSM ALEXANDRIA KARATE AU REPREZENTAT ROMÂNIA CU SUCCES LA MONDIALELE DE KARATE SKDUN DIN GRECIA

În perioada 29.09-01.10.2023, Sala Sporturilor "Tasos Kampouris Kanithou" din Chalkida, Grecia a găzduit ediţia a 30-a CAMPIONATULUI MONDIAL de...

Articole similare