29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Minori din Centrele de plasament din Roşiorii de Vede, prinşi în timp ce se drogau

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Într-una din serile trecute, în jurul orei 18:30, poliţiştii locali roşioreni au depistat mai multi minori instituţionalizaţi în Centrele de plasament din Roşiorii de Vede, în timp ce prizau prenadez, substanţă care creează stare euforică celor care se droghează cu un astfel de produs.

Cei în cauză au fost depistaţi în perimetre izolate din zona cartierelor Aleea CFR şi Sănătăţii şi predaţi educatorilor de la Centrele de plasament din care fac parte, ne-a informat Marinel Gabriel, Şef Serviciu Poliţia locală Roşiorii de Vede.

De asemenea, poliţiştii locali roşioreni au depistat şi un locuitor al municipiului care depozita sub paravanul nopţii resturi materiale (moloz), pe malul Rîului Vedea. Cel în cauză, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 200 lei. Totodată, oamenii legii ţin sub observare şi zonele în care funcţionează pe timp de noapte magazinele non-stop, deoarece au fost sesizări că în jurul acestor unitati alimentare de multe ori se comit tulburări ale ordinii publice în municipiu.

Al. B.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare