29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

„Milogii” din presa locală plâng după primarul Nicolae Bădănoiu!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

După mulţi ani de milogeală în presa locală, mi-a fost dat sa văd şi… ineditul! Toţi, dar toţi avem afinităţi pentru un primar sau altul. De cele mai multe ori ne leagă latura sentimentală, fie că este vorba de liberali, fie ca ne referim la social democraţi. Din păcate, există şi scursuri, haznale, mămăisme sau, vorba colegului… transilvănisme ori moldovenisme!

Dacă ele sunt bântuite de interese personale, financiare sau de grup, rămâne de văzut! Niciodată, dar niciodată, nu am luat bani de la primarul „Mită”, a se înţelege Nicolae Bădănoiu! Da, Nicolae Badănoiu, primarul oraşului Videle. Of, era să mint! O singură dată, prin 2013, mi-a dat banii pentru abonamente. Vreo 1.000 de lei. Pentru un an întreg. Cotidian!

Alţii, în schimb, s-au înfruptat. L-au pupat în „pupa vaporului”, încât găoaza nu mai este roză, ci de un alb imaculat. Şi pe la firmele agreate de el, primarul, şi pe la alte entităţi. Nu contează, banul sa iasă iar proştii să fie destui!

Când omul a dat de necaz, adică primarul Nicolae Bădănoiu, s-au la(be)mentat în gura lupului. Au vrut să-l scoată mioară. Hai, nici chiar aşa… Neleapcă, fie ca voi! Cu asta, suntem de acord! Aveţi bunul simţ! Lichelele sunt o altă specie, undeva pe National Geografic. Sau cum s-o scrie el!

Ce-i drept, nici eu nu am crezut că „prostănacul”, vorba preşedintelui Ion Iliescu (URAAA!) poate pune botul la mirosul banilor. Bă, nătângule, ţi-ai făcut sora de rahat! E ditamai vicepreşedinte de Consiliu Judeţean! Stii tu unde!

Asta, în ciuda faptului că mulţi dintre videleni ne semnalau faptul că omul Bădănoiu a dat de… pizmă. De necaz, mă, nu vă mai holbaţi atât, că nu vorbim de gaura dintre craci! Parcă nici acum nu-mi vine să cred. Lupiţele lui tata au înţeles un singur lucru! Făra aportul lui Bădănoiu, da, bre, primarului Bădănoiu, nu mai facem „prestaţie” pe zona Videle. Nici la bani, nici la numere!!! De ziar, evident!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare