25.1 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Mihai Viorel, candidat din partea PNL pentru primăria Răsmireşti: „Omul contează, contează pe om!”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Mihai Viorel poate reprezenta pentru comuna Răsmireşti omul potrivit la locul potrivit. Pragmatic şi-n cunoştinţă de cauză, domnia sa îşi propune o platformă-program realistă. Obiective care pot fi îndeplinite, nu manipulări grosolane. Fapte, nu vorbe!

Răsmireştiul este una dintre cele mai vitregite localităţi ale judeţului. Sunt multe lucruri de făcut. De aceea, e foarte important ca la conducerea primăriei să fie instalat un om destoinic, echilibrat şi cu vederi liberale.

Sub sloganul „Omul contează, contează pe om!”, Mihai Viorel doreşte să-i conştientizeze pe răsmireşteni că a sosit timpul să aleagă cu mintea. Să-i analizeze proiectele şi împreună să treacă la modernizarea comunei.

Sunt multe lucruri de realizat. Unele dintre ele, prioritare. Achiziţionarea unui autogreder ar rezolva din problemele de infrastructură. Decolmatarea şi săparea şanţurilor sunt lucrări urgente, localitatea trebuie să arate impecabil din acest punct de vedere. Din categoria „urgenţe” face parte şi pietruirea tuturor drumurilor comunale pentru o circulaţie normală a vehiculelor.

Ştiut fiind faptul că Răsmireştiul este o localitate cu o populaţie îmbătrânită şi vitregită de poziţia geografică, menţinerea în stare de funcţionare a cabinetului medical şi înfiinţarea unui cabinet stomatologic sunt chestiuni vitale.

Înfiinţarea unei brutării, prin stimularea mediului de afaceri, un alt proiect binevenit al candidatului liberal, Mihai Viorel.

În proiectul său de a ajunge primar, Mihai Viorel a inclus cu toată seriozitatea atragerea de fonduri europene în vederea creării de locuri de muncă pentru localnici.

Sunt copii/elevi care nu au avut ocazia să viziteze niciodată un oraş turistic, marea, munţii sau chiar Capitala. Candidatul liberal propune cel puţin o excursie pe an în interiorul ţării, astfel ca toţi elevii să aibă prilejul să-şi îmbogăţească cunoştinţele în ceea ce priveşte frumuseţile patriei. Un gest nobil, de apreciat, care ar aduce bucurie în sufletul copiilor.

Se impune reîmpărţirea islazului după criterii obiective şi cultivarea unei suprafeţe mari de lucernă pentru a veni în sprijinul crescătorilor de animale.

Ca totul să intre într-o ordine firească şi oamenii să nu mai aibă probleme cu pământurile, cadastrarea tuturor suprafeţelor intravilane şi extravilane de pe raza comunei reprezintă o prioritate.

Pentru ca procesul de predare-învăţare evaluare să dea roadele scontate, să se desfăşoare într-un climat corespunzător de studiu, trebuie avut în permanenţă modernizarea şi dotarea unităţilor şcolare.

În vederea susţinerii unor programe culturale şi educative, dar şi pentru alte destinaţii, se impune modernizarea Căminului Cultural.

Amenajarea cimitirelor, cât şi a bazei sportive cu tribune şi iluminat – două obiective care ar aduce o nouă faţă localităţii.

Amenajarea izvorului de la „Dig” ar înlesni posibilitatea ca localnicii să folosească apa de aici în orice moment.

Mediul înconjurător are rolul determinant în viaţa noastră, a tuturor. De aceea, întreţinerea pădurilor este un punct important de pe agenda candidatului.

Un alt obiectiv important care trebuie obligatoriu adus la îndeplinire şi care reprezintă o veche problemă este asfaltarea porţiunii de şosea dintre comunele Răsmireşti şi Toporu. De foarte multe ori, drumul este impracticabil.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare