Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Marinar salvat din apele fluviul Dunărea de poliţiştii de frontieră - Informatia de Teleorman
27.5 C
Judeţul Teleorman
joi, septembrie 28, 2023

Marinar salvat din apele fluviul Dunărea de poliţiştii de frontieră

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

marinarPoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Zimnicea – I.T.P.F. Giurgiu au acţionat cu o ambarcaţiune din dotare, pentru salvarea unui bărbat care a căzut în Dunăre de la bordul unei nave ancorate pe fluviu.
În data de 01.02.2016, ora 03.15, poliţiştii de frontieră de la pontonul de acostare a navelor, port Zimnicea, au fost contactaţi prin staţia radio de către capitanul unei nave ancorate pe fluviul Dunărea, care solicita ajutor urgent deoarece unul dintre membrii echipajului a căzut peste bord, în apele reci ale fluviului.
Imediat, a fost alarmată patrula poliţiştilor de frontieră marinari din cadrul S.P.F. Zimnicea aflată în apropierea locului producerii evenimentului cu ambarcaţiunea MAI-4168, care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, pe directia km. Flv. 552, la locul indicat. Aici, împreună cu doi membri ai echipajului navei de pe care căzuse marinarul, echipa de intervenţie a acţionat pentru cautarea si salvarea barbatului din apele fluviului Dunărea şi aducerea lui în siguranţă la mal.
Deoarece se afla în şoc hipotermic, marinarului i-a fost acordat primul ajutor în incinta Punctului de Trecere a Frontierei Zimnicea rutier, până la sosirea ambulanţei, după care a fost transportat la camera de gardă a Spitalului orăşenesc Zimnicea.
După primirea îngrijirilor de specialitate, starea acestuia a devenit stabilă, marinarul fiind externat în cursul zilei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Solicit ministrului Transporturilor și Infrastructurii rezolvarea situației catastrofale a circulației rutiere pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

Circulația pe Drumul Național 52 Alexandria – Turnu Măgurele, care leagă reședința județului Teleorman de unul dintre cele mai...

Articole similare